Advokatfirman Kahn Pedersen söker juniora jurister

Advokatfirman Kahn Pedersen är en advokatbyrå helt inriktad på specialiserad affärsjuridik. Vi åtar oss uppdrag enbart inom de områden vi är bäst på: IT-relaterad juridik, outsourcing, kommersiella avtal, integritetsskydd och offentlig upphandling. Våra klienter är större företag, organisationer och myndigheter som kräver specialiserad juridisk rådgivning. Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör och vår målsättning är att vara Sveriges bästa advokatbyrå inom våra specialistområden. Vår verksamhet bygger på långa och nära klientrelationer.

Vi söker nu 2-3 nyexaminerade eller tingsmeriterade jurister med utmärkta meriter.

Arbete hos oss innebär att du kommer att vara biträdande jurist i spännande och utvecklande uppdrag, ofta med hög intensitet. Vi har en utpräglat positiv och lösningsorienterad kultur med stark laganda. Du kommer att arbeta med några av Sveriges ledande advokater inom IT-relaterad juridik och offentlig upphandling och du kommer att utvecklas snabbt. Utöver ett genuint intresse för juridiken och affärslivet måste du vara flexibel och resultatinriktad med en stark drivkraft och hög kapacitet.

Vi vill ha din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) så snart som möjligt och senast den 25 mars 2016. Vi kommer att hålla intervjuer löpande med ambitionen att tillsätta tjänsterna under våren 2016. Ansökningshandlingar skickas via e-mail till rekrytering@kahnpedersen.se. Frågor angående tjänsten kan ställas till Kristian Pedersen eller Daniel Lundqvist på 08-121 50 220.