Advokatfirman Kahn Pedersen växer och söker jurister

Advokatfirman Kahn Pedersen är en advokatbyrå helt inriktad på specialiserad affärsjuridik. Vi åtar oss uppdrag enbart inom de områden vi är bäst på – IT-relaterad juridik, kommersiella avtal, outsourcing, integritetsskydd och offentlig upphandling. Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör och vår målsättning är att vara Sveriges bästa advokatbyrå inom våra rättsområden.

Vi har mycket hög efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför bli fler jurister i vår IT-/outsourcinggrupp.

Vi söker dels dig med minst 5 års erfarenhet av arbete med IT-avtal, outsourcing och integritetsskyddsfrågor, dels dig med 2-4 års erfarenhet av sådant arbete. Vi betraktar bakgrund från advokatbyrå eller större bolag som relevant arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som vill arbeta med utmanande uppdrag och tillhandahålla våra klienter högt kvalificerad erfarenhetsbaserad rådgivning. Utöver utmärkta akademiska meriter och relevant erfarenhet är det avgörande att du har mycket hög arbetskapacitet och stresstålighet. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en av Sveriges bästa verksamhetsgrupper inom IT och outsourcing samt en företagskultur som bygger på förtroende, delaktighet och nära klientrelationer.

Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande under början av 2016. Vi vill ha din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) senast den 11 december 2015. Ansökningshandlingar skickas via e-mail till rekrytering@kahnpedersen.se. Frågor angående tjänsten kan ställas till Johan Kahn eller Daniel Lundqvist på 08-121 50 220.