Kahn Pedersen söker juriststudenter för extrajobb i firmans Office support

Kahn Pedersen är en ledande advokatbyrå helt inriktad på specialiserad affärsjuridik. Vi åtar oss uppdrag enbart inom våra specialistområden Digital (IT-relaterad juridik och dataskydd) och Public (offentliga affärer). Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör och vår målsättning är att vara Sveriges bästa advokatbyrå inom våra specialistområden.

Vi söker kontinuerligt juriststudenter som är nyfikna på hur det är att arbeta på en affärsjuridisk byrå. Vi erbjuder möjligheten till extrajobb vid sidan av studierna i vår Office support-funktion på vårt kontor i centrala Stockholm. Arbetsuppgifterna består av allmänna kontorsgöromål såsom exempelvis inköp, resebokningar, skötsel av bibliotek och konferensavdelning samt att stötta byråns jurister med diverse administrativa och enklare juridiska uppgifter.

Vi söker dig som passar in i vår utpräglat positiva och lösningsorienterade kultur och som har ett genuint intresse för juridiken och affärslivet. Vi ser gärna att du har läst minst en termin på juristprogrammet. Tidigare erfarenheter av liknande arbete är meriterande men inget krav.

Vi vill gärna ha din ansökan (CV, personligt brev samt betygskopia) omgående. Ansökningshandlingar skickas via e-post till lisa.lindebergsandahl@kahnpedersen.se. Ange att ansökan rör Office support-tjänsten i ämnesraden. Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Lindeberg Sandahl på samma mailadress.