Magnus Ehn, en av Sveriges främsta specialister på offentlig upphandling, börjar på Kahn Pedersen

Magnus kommer närmast från Konkurrensverket där han sedan 2011 som processråd fört verkets talan i flera av dess principiellt mest viktiga upphandlingsmål, bl.a. mot Akademiska Hus, Haninge Bostäder och Alingsås kommun.

Magnus Ehn har även varit adjungerad ledamot av Kammarrätten i Stockholm och varit förordnad som expert i Utredningen om vissa förenklade upphandlingsregler. Magnus är också en av författarna till den ledande svenska boken om processrättsliga upphandlingsfrågor ”Överprövning av Upphandling – och andra rättsmedel enligt LOU och LUF”.

”Med Magnus i vårt team befäster vi vår ställning som den ledande advokatfirman på upphandlingsområdet. Vår bedömning är att behovet av kvalificerad upphandlingsjuridik kommer att fortsätta öka och vi ser Magnus som en viktig del i att kunna möta denna efterfrågan. Magnus delar vår kompromisslösa syn på vad högspecialiserad affärsjuridik ska innebära och vi ser fram emot hans bidrag till vår verksamhet.”, säger Kristian Pedersen, Partner och VD i Kahn Pedersen.