Senaste nytt om offentlig upphandling – frukostseminarium om aktuella frågor, ny rättspraxis och nya lagförslag

Kahn Pedersen bjuder in till frukostseminarium om den senaste utvecklingen på upphandlings­området.

Upphandlingsområdet är i ständig förändring. Förutom nya tillämpningsfrågor med anledning av de nya upphandlingslagarna bidrar en strid ström av rättsfall från både EU-domstolen och svenska domstolar till utvecklingen på området. Den svenska regeringen har också på senare tid lagt fram en rad förslag som direkt eller indirekt påverkar förutsättningarna för offentlig upphandling, och fler lagförslag är att vänta i närtid.

Under seminariet kommer advokaterna Kristian Pedersen och Erik Olsson att gå igenom ett urval av den senaste tidens mest intressanta rättsfall och ett antal praktiskt betydelsefulla frågor. De kommer också att berätta om aktuella lagförslag på området, med fokus på vilka effekter ett genomförande av lagförslagen skulle få för upphandlande myndigheter och leverantörer.

Var: HELIO,  i den mittersta Hötorgsskrapan, Sveavägen 9, plan 2.

När: Den 21 mars 2018. Frukosten serveras kl. 08:00. Seminariet börjar sedan kl. 08:30 och slutar kl. 09:30.

Anmälan: E-post till event@kahnpedersen.se. Vänligen ange ev. allergier eller liknande vid anmälan.

Sista anmälningsdag: Den 16 mars 2018. Antalet platser är begränsat. Vi förbehåller oss rätten att prioritera bland inkomna anmälningar.

Advokatfirman Kahn Pedersen KB, org.nr 969769-0775, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina personuppgifter kommer att behandlas för att administrera och tillhandahålla våra tjänster samt för att informera dig om kommande aktiviteter och evenemang. Du kan kontakta Advokatfirman Kahn Pedersen KB på info@kahnpedersen.se om du vill veta mera om vår personuppgiftsbehandling, om du önskar skriftligt utdrag om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, om du vill rätta felaktiga uppgifter eller om du motsätter dig fortsatt behandling för marknadsföringsändamål.