01/07-2024

Forum för Beredskapsjuridiks årskonferens – möjlighet till förhandsanmälan

Som utlovat kan vi nu skicka ut en inbjudan till Forum för Beredskapsjuridiks första fysiska konferens – en heldag helt ägnad åt föreläsningar och diskussioner om civil beredskap och återuppbyggnaden av det civila försvaret.

Konferensen kommer att vara uppbyggd kring följande fem teman och vår förhoppning är att samma öppna diskussionsklimat som präglat forumets frukostmöten också ska känneteckna denna konferens.

  • Krigsorganisation och personalförsörjning
  • En modern varu- och tjänsteförsörjning
  • Det kommunala och regionala beredskapsarbetet
  • Att upphandla och avtala om beredskap
  • Tillsyn och verksamhetsstöd för beredskapsarbete

Som vanligt är det forumets deltagare som står för det huvudsakliga innehållet under dagen. För att få igång diskussionen kommer vi dock inleda varje tema med en inspirationsförläsning och ett antal diskussionsfrågor. Ett fullständigt program och talarförteckning kommer senare i höst.

För att kunna dimensionera lokaler och dylikt på rätt sätt så erbjuder vi dock möjlighet till rabatterat pris för de som förhandsanmäler sig till konferensen.

Vi hoppas att vi ses i december!

Vem? Forum för beredskapsjuridik är ett forum för samtal om beredskapsjuridik och diskussioner om hur vi bäst bygger upp ett mer robust civilt försvar. Forumet träffas 4-6 gånger om året och är öppet för alla som är intresserade av beredskapsfrågor men består huvudsakligen av personer som arbetar vid myndigheter och offentligt ägda bolag. Erik Olsson och Johanna Palm vid Advokatfirman Kahn Pedersen är sammankallande för forumet.

Var: I centrala Stockholm. Närmare adress kommer att meddelas längre fram.

När: 4 december kl. 09:00-16.30. Frukost och registrering från kl. 08:30.

Anmälan: E-post till event@kahnpedersen.se.

Pris: Konferensen kostar 4500 kr, exkl. moms. per deltagare och inkluderar frukost, lunch och eftermiddagsfika. För den som anmäler sig innan den 1 september 2024 är priset dock 3500 kr, exkl. moms.

Advokatfirman Kahn Pedersen KB, org.nr 969769-0775, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Dina personuppgifter behandlas för att administrera och tillhandahålla våra tjänster samt för att informera dig om kommande aktiviteter och evenemang. Du kan kontakta Advokatfirman Kahn Pedersen KB på info@kahnpedersen.se om du vill veta mer om vår personuppgiftsbehandling, om du önskar skriftligt utdrag om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, om du vill rätta felaktiga uppgifter eller om du motsätter dig fortsatt behandling för marknadsföringsändamål.

Fler insikter

Se alla nyheter och publikationer