Om oss

När förutsättningarna hela tiden ändras är förmågan att utvecklas allt. I mötet med våra klienter hittar vi vårt engagemang och i vår omvärld hittar vi vår inspiration.

Kahn pedersen 206 169
Kahn pedersen 318 34
Kahn pedersen 204 169

Det här är Kahn Pedersen

Kahn Pedersen är en specialiserad advokatbyrå som grundades år 2015. Vi drivs av vårt genuina intresse och starka engagemang för våra specialistområden och strävar alltid efter att skapa framgångsrika resultat för våra klienter. Vår verksamhet grundades med den digitala affären i fokus. Därför bryter vi ny mark för att ge våra klienter rådgivning på högsta nivå. Om det saknas etablerad best practice så skapar vi den. Våra klienter är företag, myndigheter och organisationer med komplexa affärsutmaningar som kräver affärsjuridisk specialisering och erfarenhet.

En ram är en paradox som utger sig för att vara en begränsning. Men den är lika mycket det motsatta – en ansats för utforskande.

Insikter

Se alla våra artiklar och publikationer

Karriär

Vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare som delar vårt intresse och engagemang. Om du har drivet och viljan att bli riktigt skicklig inom våra specialistområden är du välkommen att kontakta oss.