15/10-2021
Utmärkelser

Johan Kahn och Kristian Pedersen klienternas förstahandsval

Johan Kahn och Kristian Pedersen har tilldelats 2021 års Client Choice Award i kategorin IT & Internet respektive kategorin Government Contracts (offentlig upphandling). Det internationella priset, som bygger på omdömen från kvalificerade köpare av juridiska tjänster, offentliggjordes idag den 14 oktober.

- Det är naturligtvis både glädjande och hedrande att vi får pris för vårt arbete, och dessutom inom firmans båda verksamhetsområden samtidigt. Även om det nu är Kristian och jag som företrädare för firman som får pris är det förstås ett resultat av hårt och enträget lagarbete, så vi vill tillägna priset till alla våra kollegor på Kahn Pedersen, säger Johan Kahn i en kommentar.

- Särskilt glädjande är det förstås att priset bygger på omdömen från klienter, eftersom det bekräftar att den typ av kvalificerad juridisk rådgivning som vi tillhandahåller och vårt team av hängivna specialister är något som ligger väl i linje med klienternas önskemål och behov, säger Kristian Pedersen.

Client Choice Award är ett pris som varje år delas ut av researchföretaget Lexology till advokater som utmärkt sig för utomordentlig omsorg om sina klienter och kvaliteten på sina juridiska tjänster. Lexology är bland annat officiell samarbetspartner till det internationella advokatsamfundet IBA – International Bar Association. Läs mer om Client Choice Award här.

Fler insikter

Se alla nyheter och publikationer