07/09-2021

Kahn Pedersen söker seniora jurister med erfarenhet av digitaljuridik

Kahn Pedersen söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att självständigt skriva, förhandla och granska avtal inom det digitaljuridiska området. Vi är intresserade av jurister med erfarenhet från advokatbyrå, myndighet eller bolag och som vill ingå i vårt topprankade team av högspecialiserade jurister.

Vi erbjuder en fri, flexibel och prestigelös arbetsplats där allt fokus ligger på resultat och vad vi som byrå kan åstadkomma gemensamt. Vi vågar påstå att vi också erbjuder en oöverträffad möjlighet att utvecklas som jurist med inriktning mot digitaljuridiken.

Om du har några frågor kring hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta och fråga någon av våra medarbetare, du hittar deras kontaktuppgifter på vår hemsida.

Din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) tar vi gärna emot så snart som möjligt och senast den 11 oktober. Ansökningshandlingar skickas via e-mail till rekrytering@kahnpedersen.se. Vi hoppas att detta kan vara något för dig och ser fram emot att få träffa dig.

Fler insikter

Se alla nyheter och publikationer