Kahn Pedersen söker biträdande jurister

Vi är en topprankad advokatbyrå som är helt specialiserad på områdena Digital och Public. Vi behöver nu utöka våra team och söker jurister som antingen är nyexaminerade eller har något års erfarenhet från t.ex. tingstjänstgöring, advokatbyrå eller som bolagsjurist.

Hos oss får du chansen att bli specialist på riktigt och du kommer ha stor frihet att utforma din egen utveckling och styra över din arbetstid. Vi ger dig den utbildning och coachning som krävs för att arbeta med de mest utmanande och intressanta affärerna inom våra områden. Det kan t.ex. handla om förhandling av komplexa och strategiska IT-avtal eller om juridisk rådgivning inför stora offentliga investeringar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av denna typ av arbete, det viktiga för oss är stark drivkraft och ambition.

Vi vill ha din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) så snart som möjligt och senast den 30 november 2020.

Ansökningshandlingar skickas via e-mail till rekrytering@kahnpedersen.se. Frågor angående tjänsten kan ställas till Erik Olsson på 0720 50 92 31. Vi ser fram emot att få träffa dig.